( ! ) Warning: Array to string conversion in C:\wamp64\www\lib\page\SpotPage_editspot.php on line 39
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001366088{main}( )...\index.php:0
20.0096668248SpotPage_editspot->render( )...\index.php:327
30.0161763520str_replace( $search = '[br]', $replace = '\n', $subject = ['category' => '0', 'website' => 'http://www.binsearch.info/?server=&b=National+Geographic&g=alt.binaries.cores&p=Yenc%40power-post.org+%28mobutu%29&max=250', 'image' => ['height' => '683', 'width' => '1024', 'segment' => [...]], 'sabnzbdurl' => '', 'messageid' => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 'searchurl' => '', 'description' => 'Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligheid opgroeien totdat ze sterk genoeg zijn om de terugtocht naar Alaska in maart te aanvaarden. Er zitten tussen december en maart dus bijzonder veel walvissen bij Puerto Vallarta en d'..., 'sub' => '', 'filesize' => '5383906512', 'poster' => 'Mobutu', 'tag' => '', 'nzb' => [0 => 'fOzbnUdZkWcQYQcUg7eAn@spot.net'], 'title' => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 'filename' => '', 'newsgroup' => '', 'subcata' => 'a10|', 'subcatb' => 'b9|', 'subcatc' => 'c2|c11|', 'subcatd' => '', 'subcatz' => 'z0|', 'created' => '1377600744', 'key' => '3', 'prevMsgids' => [], 'newsreader' => '', 'id' => '880950', 0 => '880950', 1 => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 2 => '0', 3 => 'Mobutu', 4 => 'a10|', 5 => 'b9|', 6 => 'c2|c11|', 7 => '', 8 => 'z0|', 9 => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 10 => '', 'stamp' => '1377600743', 11 => '1377600743', 'moderated' => NULL, 12 => NULL, 'rating' => '0', 13 => '0', 'commentcount' => '0', 14 => '0', 'reportcount' => '0', 15 => '0', 16 => '5383906512', 'spotterid' => 'PC4CBA', 17 => 'PC4CBA', 'editstamp' => NULL, 18 => NULL, 'editor' => NULL, 19 => NULL, 'downloadstamp' => NULL, 20 => NULL, 'watchstamp' => NULL, 21 => NULL, 'seenstamp' => NULL, 22 => NULL, 'verified' => '1', 23 => '1', 'user-signature' => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 24 => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 'user-key' => ['exponent' => 'AQAB', 'modulo' => '1ML9QiAEFztyJoFh+hjhVmI5RUJqExLO9sYnupRAk2j5DuYdDAy2HInhM/RxKFO7'], 25 => 'YToyOntzOjg6ImV4cG9uZW50IjtzOjQ6IkFRQUIiO3M6NjoibW9kdWxvIjtzOjY0OiIxTUw5UWlBRUZ6dHlKb0ZoK2hqaFZtSTVSVUpxRXhMTzlzWW51cFJBazJqNUR1WWREQXkySEluaE0vUnhLRk83Ijt9', 'xml-signature' => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 26 => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 'fullxml' => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 27 => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 'listidtype' => NULL, 28 => NULL] )...\SpotPage_editspot.php:39

( ! ) Warning: Array to string conversion in C:\wamp64\www\lib\page\SpotPage_editspot.php on line 39
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001366088{main}( )...\index.php:0
20.0096668248SpotPage_editspot->render( )...\index.php:327
30.0161763520str_replace( $search = '[br]', $replace = '\n', $subject = ['category' => '0', 'website' => 'http://www.binsearch.info/?server=&b=National+Geographic&g=alt.binaries.cores&p=Yenc%40power-post.org+%28mobutu%29&max=250', 'image' => ['height' => '683', 'width' => '1024', 'segment' => [...]], 'sabnzbdurl' => '', 'messageid' => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 'searchurl' => '', 'description' => 'Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligheid opgroeien totdat ze sterk genoeg zijn om de terugtocht naar Alaska in maart te aanvaarden. Er zitten tussen december en maart dus bijzonder veel walvissen bij Puerto Vallarta en d'..., 'sub' => '', 'filesize' => '5383906512', 'poster' => 'Mobutu', 'tag' => '', 'nzb' => [0 => 'fOzbnUdZkWcQYQcUg7eAn@spot.net'], 'title' => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 'filename' => '', 'newsgroup' => '', 'subcata' => 'a10|', 'subcatb' => 'b9|', 'subcatc' => 'c2|c11|', 'subcatd' => '', 'subcatz' => 'z0|', 'created' => '1377600744', 'key' => '3', 'prevMsgids' => [], 'newsreader' => '', 'id' => '880950', 0 => '880950', 1 => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 2 => '0', 3 => 'Mobutu', 4 => 'a10|', 5 => 'b9|', 6 => 'c2|c11|', 7 => '', 8 => 'z0|', 9 => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 10 => '', 'stamp' => '1377600743', 11 => '1377600743', 'moderated' => NULL, 12 => NULL, 'rating' => '0', 13 => '0', 'commentcount' => '0', 14 => '0', 'reportcount' => '0', 15 => '0', 16 => '5383906512', 'spotterid' => 'PC4CBA', 17 => 'PC4CBA', 'editstamp' => NULL, 18 => NULL, 'editor' => NULL, 19 => NULL, 'downloadstamp' => NULL, 20 => NULL, 'watchstamp' => NULL, 21 => NULL, 'seenstamp' => NULL, 22 => NULL, 'verified' => '1', 23 => '1', 'user-signature' => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 24 => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 'user-key' => ['exponent' => 'AQAB', 'modulo' => '1ML9QiAEFztyJoFh+hjhVmI5RUJqExLO9sYnupRAk2j5DuYdDAy2HInhM/RxKFO7'], 25 => 'YToyOntzOjg6ImV4cG9uZW50IjtzOjQ6IkFRQUIiO3M6NjoibW9kdWxvIjtzOjY0OiIxTUw5UWlBRUZ6dHlKb0ZoK2hqaFZtSTVSVUpxRXhMTzlzWW51cFJBazJqNUR1WWREQXkySEluaE0vUnhLRk83Ijt9', 'xml-signature' => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 26 => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 'fullxml' => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 27 => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 'listidtype' => NULL, 28 => NULL] )...\SpotPage_editspot.php:39

( ! ) Warning: Array to string conversion in C:\wamp64\www\lib\page\SpotPage_editspot.php on line 39
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001366088{main}( )...\index.php:0
20.0096668248SpotPage_editspot->render( )...\index.php:327
30.0161763520str_replace( $search = '[br]', $replace = '\n', $subject = ['category' => '0', 'website' => 'http://www.binsearch.info/?server=&b=National+Geographic&g=alt.binaries.cores&p=Yenc%40power-post.org+%28mobutu%29&max=250', 'image' => ['height' => '683', 'width' => '1024', 'segment' => [...]], 'sabnzbdurl' => '', 'messageid' => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 'searchurl' => '', 'description' => 'Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligheid opgroeien totdat ze sterk genoeg zijn om de terugtocht naar Alaska in maart te aanvaarden. Er zitten tussen december en maart dus bijzonder veel walvissen bij Puerto Vallarta en d'..., 'sub' => '', 'filesize' => '5383906512', 'poster' => 'Mobutu', 'tag' => '', 'nzb' => [0 => 'fOzbnUdZkWcQYQcUg7eAn@spot.net'], 'title' => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 'filename' => '', 'newsgroup' => '', 'subcata' => 'a10|', 'subcatb' => 'b9|', 'subcatc' => 'c2|c11|', 'subcatd' => '', 'subcatz' => 'z0|', 'created' => '1377600744', 'key' => '3', 'prevMsgids' => [], 'newsreader' => '', 'id' => '880950', 0 => '880950', 1 => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 2 => '0', 3 => 'Mobutu', 4 => 'a10|', 5 => 'b9|', 6 => 'c2|c11|', 7 => '', 8 => 'z0|', 9 => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 10 => '', 'stamp' => '1377600743', 11 => '1377600743', 'moderated' => NULL, 12 => NULL, 'rating' => '0', 13 => '0', 'commentcount' => '0', 14 => '0', 'reportcount' => '0', 15 => '0', 16 => '5383906512', 'spotterid' => 'PC4CBA', 17 => 'PC4CBA', 'editstamp' => NULL, 18 => NULL, 'editor' => NULL, 19 => NULL, 'downloadstamp' => NULL, 20 => NULL, 'watchstamp' => NULL, 21 => NULL, 'seenstamp' => NULL, 22 => NULL, 'verified' => '1', 23 => '1', 'user-signature' => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 24 => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 'user-key' => ['exponent' => 'AQAB', 'modulo' => '1ML9QiAEFztyJoFh+hjhVmI5RUJqExLO9sYnupRAk2j5DuYdDAy2HInhM/RxKFO7'], 25 => 'YToyOntzOjg6ImV4cG9uZW50IjtzOjQ6IkFRQUIiO3M6NjoibW9kdWxvIjtzOjY0OiIxTUw5UWlBRUZ6dHlKb0ZoK2hqaFZtSTVSVUpxRXhMTzlzWW51cFJBazJqNUR1WWREQXkySEluaE0vUnhLRk83Ijt9', 'xml-signature' => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 26 => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 'fullxml' => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 27 => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 'listidtype' => NULL, 28 => NULL] )...\SpotPage_editspot.php:39

( ! ) Warning: Array to string conversion in C:\wamp64\www\lib\page\SpotPage_editspot.php on line 39
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001366088{main}( )...\index.php:0
20.0096668248SpotPage_editspot->render( )...\index.php:327
30.0161763520str_replace( $search = '[br]', $replace = '\n', $subject = ['category' => '0', 'website' => 'http://www.binsearch.info/?server=&b=National+Geographic&g=alt.binaries.cores&p=Yenc%40power-post.org+%28mobutu%29&max=250', 'image' => ['height' => '683', 'width' => '1024', 'segment' => [...]], 'sabnzbdurl' => '', 'messageid' => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 'searchurl' => '', 'description' => 'Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligheid opgroeien totdat ze sterk genoeg zijn om de terugtocht naar Alaska in maart te aanvaarden. Er zitten tussen december en maart dus bijzonder veel walvissen bij Puerto Vallarta en d'..., 'sub' => '', 'filesize' => '5383906512', 'poster' => 'Mobutu', 'tag' => '', 'nzb' => [0 => 'fOzbnUdZkWcQYQcUg7eAn@spot.net'], 'title' => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 'filename' => '', 'newsgroup' => '', 'subcata' => 'a10|', 'subcatb' => 'b9|', 'subcatc' => 'c2|c11|', 'subcatd' => '', 'subcatz' => 'z0|', 'created' => '1377600744', 'key' => '3', 'prevMsgids' => [], 'newsreader' => '', 'id' => '880950', 0 => '880950', 1 => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 2 => '0', 3 => 'Mobutu', 4 => 'a10|', 5 => 'b9|', 6 => 'c2|c11|', 7 => '', 8 => 'z0|', 9 => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 10 => '', 'stamp' => '1377600743', 11 => '1377600743', 'moderated' => NULL, 12 => NULL, 'rating' => '0', 13 => '0', 'commentcount' => '0', 14 => '0', 'reportcount' => '0', 15 => '0', 16 => '5383906512', 'spotterid' => 'PC4CBA', 17 => 'PC4CBA', 'editstamp' => NULL, 18 => NULL, 'editor' => NULL, 19 => NULL, 'downloadstamp' => NULL, 20 => NULL, 'watchstamp' => NULL, 21 => NULL, 'seenstamp' => NULL, 22 => NULL, 'verified' => '1', 23 => '1', 'user-signature' => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 24 => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 'user-key' => ['exponent' => 'AQAB', 'modulo' => '1ML9QiAEFztyJoFh+hjhVmI5RUJqExLO9sYnupRAk2j5DuYdDAy2HInhM/RxKFO7'], 25 => 'YToyOntzOjg6ImV4cG9uZW50IjtzOjQ6IkFRQUIiO3M6NjoibW9kdWxvIjtzOjY0OiIxTUw5UWlBRUZ6dHlKb0ZoK2hqaFZtSTVSVUpxRXhMTzlzWW51cFJBazJqNUR1WWREQXkySEluaE0vUnhLRk83Ijt9', 'xml-signature' => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 26 => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 'fullxml' => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 27 => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 'listidtype' => NULL, 28 => NULL] )...\SpotPage_editspot.php:39

( ! ) Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wamp64\www\lib\page\SpotPage_editspot.php:39) in C:\wamp64\www\lib\page\SpotPage_Abs.php on line 63
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001366088{main}( )...\index.php:0
20.0096668248SpotPage_editspot->render( )...\index.php:327
30.0250765056SpotPage_Abs->template( $tpl = 'editspot', $params = ['editspotform' => ['category' => '0', 'website' => 'http://www.binsearch.info/?server=&b=National+Geographic&g=alt.binaries.cores&p=Yenc%40power-post.org+%28mobutu%29&max=250', 'image' => 'Array', 'sabnzbdurl' => '', 'messageid' => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 'searchurl' => '', 'description' => 'Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligheid opgroeien totdat ze sterk genoeg zijn om de terugtocht naar Alaska in maart te aanvaarden. Er zitten tussen december en maart dus bijzonder veel walvissen bij Puerto Vallarta en d'..., 'sub' => '', 'filesize' => '5383906512', 'poster' => 'Mobutu', 'tag' => '', 'nzb' => 'Array', 'title' => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 'filename' => '', 'newsgroup' => '', 'subcata' => 'a10|', 'subcatb' => 'b9|', 'subcatc' => 'c2|c11|', 'subcatd' => '', 'subcatz' => 'z0|', 'created' => '1377600744', 'key' => '3', 'prevMsgids' => 'Array', 'newsreader' => '', 'id' => '880950', 0 => '880950', 1 => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 2 => '0', 3 => 'Mobutu', 4 => 'a10|', 5 => 'b9|', 6 => 'c2|c11|', 7 => '', 8 => 'z0|', 9 => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 10 => '', 'stamp' => '1377600743', 11 => '1377600743', 'moderated' => '', 12 => '', 'rating' => '0', 13 => '0', 'commentcount' => '0', 14 => '0', 'reportcount' => '0', 15 => '0', 16 => '5383906512', 'spotterid' => 'PC4CBA', 17 => 'PC4CBA', 'editstamp' => '', 18 => '', 'editor' => '', 19 => '', 'downloadstamp' => '', 20 => '', 'watchstamp' => '', 21 => '', 'seenstamp' => '', 22 => '', 'verified' => '1', 23 => '1', 'user-signature' => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 24 => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 'user-key' => 'Array', 25 => 'YToyOntzOjg6ImV4cG9uZW50IjtzOjQ6IkFRQUIiO3M6NjoibW9kdWxvIjtzOjY0OiIxTUw5UWlBRUZ6dHlKb0ZoK2hqaFZtSTVSVUpxRXhMTzlzWW51cFJBazJqNUR1WWREQXkySEluaE0vUnhLRk83Ijt9', 'xml-signature' => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 26 => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 'fullxml' => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 27 => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 'listidtype' => '', 28 => ''], 'result' => class Dto_FormResult { public $_result = 'notsubmitted'; public $_data = [...]; public $_errors = [...]; public $_warnings = [...]; public $_info = [...] }] )...\SpotPage_editspot.php:87
40.0251765528SpotPage_Abs->sendExpireHeaders( $preventCaching = TRUE )...\SpotPage_Abs.php:139
50.0251765528header( $header = 'Cache-Control: private, post-check=1, pre-check=2, max-age=1, must-revalidate' )...\SpotPage_Abs.php:63

( ! ) Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wamp64\www\lib\page\SpotPage_editspot.php:39) in C:\wamp64\www\lib\page\SpotPage_Abs.php on line 64
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001366088{main}( )...\index.php:0
20.0096668248SpotPage_editspot->render( )...\index.php:327
30.0250765056SpotPage_Abs->template( $tpl = 'editspot', $params = ['editspotform' => ['category' => '0', 'website' => 'http://www.binsearch.info/?server=&b=National+Geographic&g=alt.binaries.cores&p=Yenc%40power-post.org+%28mobutu%29&max=250', 'image' => 'Array', 'sabnzbdurl' => '', 'messageid' => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 'searchurl' => '', 'description' => 'Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligheid opgroeien totdat ze sterk genoeg zijn om de terugtocht naar Alaska in maart te aanvaarden. Er zitten tussen december en maart dus bijzonder veel walvissen bij Puerto Vallarta en d'..., 'sub' => '', 'filesize' => '5383906512', 'poster' => 'Mobutu', 'tag' => '', 'nzb' => 'Array', 'title' => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 'filename' => '', 'newsgroup' => '', 'subcata' => 'a10|', 'subcatb' => 'b9|', 'subcatc' => 'c2|c11|', 'subcatd' => '', 'subcatz' => 'z0|', 'created' => '1377600744', 'key' => '3', 'prevMsgids' => 'Array', 'newsreader' => '', 'id' => '880950', 0 => '880950', 1 => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 2 => '0', 3 => 'Mobutu', 4 => 'a10|', 5 => 'b9|', 6 => 'c2|c11|', 7 => '', 8 => 'z0|', 9 => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 10 => '', 'stamp' => '1377600743', 11 => '1377600743', 'moderated' => '', 12 => '', 'rating' => '0', 13 => '0', 'commentcount' => '0', 14 => '0', 'reportcount' => '0', 15 => '0', 16 => '5383906512', 'spotterid' => 'PC4CBA', 17 => 'PC4CBA', 'editstamp' => '', 18 => '', 'editor' => '', 19 => '', 'downloadstamp' => '', 20 => '', 'watchstamp' => '', 21 => '', 'seenstamp' => '', 22 => '', 'verified' => '1', 23 => '1', 'user-signature' => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 24 => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 'user-key' => 'Array', 25 => 'YToyOntzOjg6ImV4cG9uZW50IjtzOjQ6IkFRQUIiO3M6NjoibW9kdWxvIjtzOjY0OiIxTUw5UWlBRUZ6dHlKb0ZoK2hqaFZtSTVSVUpxRXhMTzlzWW51cFJBazJqNUR1WWREQXkySEluaE0vUnhLRk83Ijt9', 'xml-signature' => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 26 => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 'fullxml' => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 27 => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 'listidtype' => '', 28 => ''], 'result' => class Dto_FormResult { public $_result = 'notsubmitted'; public $_data = [...]; public $_errors = [...]; public $_warnings = [...]; public $_info = [...] }] )...\SpotPage_editspot.php:87
40.0251765528SpotPage_Abs->sendExpireHeaders( $preventCaching = TRUE )...\SpotPage_Abs.php:139
50.0278765904header( $header = 'Expires: Mon, 12 Jul 2000 01:00:00 GMT' )...\SpotPage_Abs.php:64

( ! ) Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wamp64\www\lib\page\SpotPage_editspot.php:39) in C:\wamp64\www\lib\page\SpotPage_Abs.php on line 96
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001366088{main}( )...\index.php:0
20.0096668248SpotPage_editspot->render( )...\index.php:327
30.0250765056SpotPage_Abs->template( $tpl = 'editspot', $params = ['editspotform' => ['category' => '0', 'website' => 'http://www.binsearch.info/?server=&b=National+Geographic&g=alt.binaries.cores&p=Yenc%40power-post.org+%28mobutu%29&max=250', 'image' => 'Array', 'sabnzbdurl' => '', 'messageid' => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 'searchurl' => '', 'description' => 'Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligheid opgroeien totdat ze sterk genoeg zijn om de terugtocht naar Alaska in maart te aanvaarden. Er zitten tussen december en maart dus bijzonder veel walvissen bij Puerto Vallarta en d'..., 'sub' => '', 'filesize' => '5383906512', 'poster' => 'Mobutu', 'tag' => '', 'nzb' => 'Array', 'title' => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 'filename' => '', 'newsgroup' => '', 'subcata' => 'a10|', 'subcatb' => 'b9|', 'subcatc' => 'c2|c11|', 'subcatd' => '', 'subcatz' => 'z0|', 'created' => '1377600744', 'key' => '3', 'prevMsgids' => 'Array', 'newsreader' => '', 'id' => '880950', 0 => '880950', 1 => '4OPGEkMjQFwQIQcUgraZR@spot.net', 2 => '0', 3 => 'Mobutu', 4 => 'a10|', 5 => 'b9|', 6 => 'c2|c11|', 7 => '', 8 => 'z0|', 9 => 'National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin', 10 => '', 'stamp' => '1377600743', 11 => '1377600743', 'moderated' => '', 12 => '', 'rating' => '0', 13 => '0', 'commentcount' => '0', 14 => '0', 'reportcount' => '0', 15 => '0', 16 => '5383906512', 'spotterid' => 'PC4CBA', 17 => 'PC4CBA', 'editstamp' => '', 18 => '', 'editor' => '', 19 => '', 'downloadstamp' => '', 20 => '', 'watchstamp' => '', 21 => '', 'seenstamp' => '', 22 => '', 'verified' => '1', 23 => '1', 'user-signature' => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 24 => 'bkwaUqmQUO5b4EnceigJu3hi0z5D7su8ws3LA1K6oWXp6DWEaNGK7O4Z2g2zMPKf', 'user-key' => 'Array', 25 => 'YToyOntzOjg6ImV4cG9uZW50IjtzOjQ6IkFRQUIiO3M6NjoibW9kdWxvIjtzOjY0OiIxTUw5UWlBRUZ6dHlKb0ZoK2hqaFZtSTVSVUpxRXhMTzlzWW51cFJBazJqNUR1WWREQXkySEluaE0vUnhLRk83Ijt9', 'xml-signature' => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 26 => 'U3v5MiSZLPqFrWcvfn4XAMUUctxSQqYAU8th/3/+Zr/sywh8Oqn81zPtuGsUeYBY', 'fullxml' => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 27 => '<Spotnet><Posting><Key>3</Key><Created>1377600744</Created><Poster>Mobutu</Poster><Title><![CDATA[National Geographic - Bultruggen, De laatste leeuwin]]></Title><Description><![CDATA[Ieder jaar in november vertrekken walvissen (humpback whales) vanuit hun leefgebied bij Alaska naar het zuiden om in december aan te komen in de warme, rustige wateren van de baai van Banderas, bij Puerto Vallarta. De reden: paren en baren. De kleintjes die hier worden geboren kunnen dan een paar maanden in alle rust en veiligh'..., 'listidtype' => '', 28 => ''], 'result' => class Dto_FormResult { public $_result = 'notsubmitted'; public $_data = [...]; public $_errors = [...]; public $_warnings = [...]; public $_info = [...] }] )...\SpotPage_editspot.php:87
40.0310765904SpotPage_Abs->sendContentTypeHeader( $type = 'html' )...\SpotPage_Abs.php:140
50.0310765904header( $header = 'Content-Type: text/html; charset=utf-8' )...\SpotPage_Abs.php:96
Category
Type
Format

biggrin bloos buigen censored clown confused cool exactly frown grijns heh huh klappen knipoog kwijl lollig maf ogen oops pijl redface respekt schater shiny sleephappy smile uitroepteken vlag vraagteken wink
Source
Language
Genre

Note:
The edited spot will not be posted to usenet. The changes will only be visible for users of this Spotweb site.
Deleting a spot will remove the spot from this Spotweb site only. It will not be removed from other websites and/or other Spotnet clients.